Regulile majore privind jocurile de noroc

Este sigur să presupunem că fiecare guvern major pe fața acestui pământ are o formă de reglementare a jocurilor de noroc. Unele țări au adoptat legi bogate în jocuri de noroc (fie pentru sau împotriva) care discută legalitatea tuturor jocurilor de noroc din țara respectivă, indiferent de produsul în care a avut loc jocurile de noroc.

Alte țări, cum ar fi Statele Unite, au un proces mult mai complex de reglementare a jocurilor de noroc, care implică hotărâri minore și legi per stat care se combină cu legile federale generale, dar se referă la anumite jocuri de noroc, cum ar fi interpretarea legalității jocurilor Daily Fantasy sau clasificarea pokerului ca joc de îndemânare.

În plus față de toate aceste legi specifice fiecărei țări, există organisme masive de reglementare care ajută țările în asigurarea unui joc echitabil, precum și a unor practici juridice consecvente atât ale jucătorului, cât și ale operatorului. Software-ul și produsele sunt, de asemenea, testate și reglementate de aceste organisme. Toate acestea nu încep chiar să acopere licențele, dar asta e pentru o altă pagină.

Aceste legi, regulamente și organisme de reglementare majore care modelează lumea jocurilor de noroc au fost cercetate și explicate în cadrul următoarelor „Legi majore privind jocurile de noroc și lista de revizuiri a reglementărilor”. Din decizia UIGEA monumentală a Statelor Unite la eCOGRA, această pagină conține tot ce trebuie să știți despre legile și reglementările cele mai importante și mai importante în materie de jocuri de noroc din lume.

Astfel de reguli privind jocurile de noroc se aplică și pentru Pariuri Unibet, platformele din România fiind sub aceeași legislație, doar că adaptată pentru piața din România.

Legea specifică produsului

Cele mai recente legi federale privind jocurile de noroc au fost adoptate pentru a acoperi reglementările privind jocurile de noroc online în ansamblu, cum ar fi Legea privind jocurile de noroc din 2005, spre deosebire de reglementarea specifică a numeroaselor produse din cadrul jocurilor de noroc online.

În unele cazuri, însă, regulamentul guvernului nu a reușit să contabilizeze un nou sau extins produs de jocuri de noroc online sau a necesitat o interpretare ulterioară cu privire la un produs existent. Irlanda, ca exemplu, a avut nevoie de o legislație suplimentară pentru a-și reglementa industria jocurilor de noroc și a industriei de jocuri de noroc, cerând adoptarea Legii privind caii și greyhound din 2001.

Un exemplu de guvern care necesită o interpretare suplimentară cu privire la un produs existent de jocuri de noroc ar fi înțelegerea de către Statele Unite a jocului de poker ca joc de îndemânare.